Welkom in de strijd tegen de onzichtbare wereld

Desinfectie 2.0

Tevan Panox desinfectiemiddelen

De toekomst van het nieuwe desinfecteren is al begonnen

Verantwoorde middelen met speciale toelatingen en Kiwa-ATA certificering.

Over de noodzaak van desinfectie hoeven we u niets te vertellen. Dat u daarmee risico’s aan het beperken bent is u ook niet nieuw. Wel kunnen we u vertellen, dat ondanks u goede maatregelen treft om schadelijke micro-organismen tegen te gaan, er een slimmere en meer bewuste methode is met een middel dat vele malen veiliger, efficiënter en doeltreffender in gebruik is. De Tevan® Panox familie is ontwikkeld om aan de vraag van nieuwe wet- en regelgeving te voldoen. Nu zelfs op Europees niveau wordt onderzocht en vervolgens wettelijk vastgelegd wordt wat wel en niet goed voor ons is kunnen we niet blijven leunen op traditionele middelen en methoden die onverantwoord zijn voor onze leefomgeving. U zit er niet op te wachten om onnodig gevaar te lopen en een gevaar te vormen voor uw omgeving terwijl u juist bezig bent om uw omgeving te beschermen tegen schadelijke bacteriën. Het antwoord daarop is een speciaal ontwikkelde samenstelling van waterstofperoxide en perazijnzuur, stabiel en veilig gehouden middels een doordachte formule. Volledig zelfwerkend met als restproduct slechts water en zuurstof, doeltreffender, veiliger en bewuster bestaat niet.

Tevan Panox Kiwa-ATA gecertificeerd K83315

Kiwa Water Mark gecertificeerd K83315

(voorheen Kiwa ATA)

Tevan Panox Halal gecertificeerd desinfectiemiddel

Halal gecertificeerd 1051050729

Met Tevan Panox® voldoet u aan de eisen van het drinkwaterbesluit en de certficeringseissen binnen de BRL 6010 richtlijn legionellapreventie.

Tevan_Panox_EU-UA-APP

Tevan Panox® Toelatingsnr: 13654N

Tevan Zorg & Welzijn

PT02

Oppervlakte desinfectie

Tevan Veterinaire Industrie

PT03

Dierhygiëne

Tevan Voedingsmiddelen

PT04

Voeding en diervoeders

Bacteriën
Gisten
Schimmels
Virussen
Bacteriën
Gisten
Schimmels
Virussen
Bacteriën
Gisten

Specialiteit PT04: Legionella

Tevan Panox® 1816 Toelatingsnr: 13655N

PT02

Oppervlakte desinfectie

PT03

Dierhygiëne

PT04

Voeding en diervoeders

Bacteriën
Gisten
Schimmels
Virussen
Mycobacteriën
Bacteriën
Gisten
Schimmels
Virussen
Bacteriën
Gisten
Schimmels
Virussen

Specialiteit PT04: Legionella

Tevan Panox® 300 Toelatingsnr: 14798N

PT02

Oppervlakte desinfectie

PT03

Dierhygiëne

PT04

Voeding en diervoeders

Bacteriën
Gisten
Schimmels
Virussen
Bacteriën
Gisten
Schimmels
Virussen
Bacteriën
Gisten
Schimmels
Virussen

Specialiteit PT04: Legionella

DE PANOX® FAMILIE

De wereld van nu vraagt om veilige en milieu bewuste middelen. De Panox® familie is het antwoord op deze vraag.

Chloor?

De toekomst leert ons anders!

Lekker giftig spul...

Chloor heeft geen toekomst. Waarom…? Recent onderzoek dat onderbouwd wat we eigenlijk al wel weten. De negatieve gevolgen van chloor zijn te sterk aanwezig. Wet- en regelgeving wordt hierop al steeds breder aangepast. De vraag naar verantwoorde en toegelaten alternatieven is groeiende. Tevan® heeft de oplossing al beschikbaar voor u.

Alcohol?

Doeltreffend, maar...

Verplicht overmatig gebruik

Eerlijk is eerlijk, het werkt wel. Jammer genoeg moet je er te veel van inzetten om een goed resultaat te behalen. Efficiënt is anders. Dan komen ook nog de risico’s om de hoek kijken die zorgen voor een onveilige werkomgeving door de bedwelmende dampen en hoge brandbaarheid. Algemeen geaccepteerd is het nog wel. Maar ja, dat was asbest ook…

H2O2

Het veilige restproduct!

Ja, nu komen we ergens!

De toekomst. Zonder water en lucht zouden we ons bestaan wel gedag kunnen zeggen. Wat als we u aantonen dat het enige restproduct na desinfectie “water & lucht” is en de resultaten u versteld doen staan en de traditionele middelen overstijgen. En we daarmee een veilige schone en hygiënische omgeving kunnen garanderen. Wat zou u dan doen?

Wat we voor u produceren

Desinfectiemiddelen met toekomst.

Advies nodig? Laat het ons weten!

Ja graag, ik wil advies.

tevan-panox

Hoog geconcentreerd Desinfectiemiddel

Hoog geconcentreerd desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en een laag gehalte perazijnzuur met speciale “wetting agents”. Bestemd voor het desinfecteren van oppervlakken, apparatuur, gebruiksvoorwerpen, leidingen, buizen, watertanks en ruimten.
Toepasbaar in de drinkwatersector (legionellabestrijding), zwembaden, openbare gezondheidszorg, veterinaire sector, sector voeding en diervoeders. Toelating in PT02, PT03 & PT04.
Laat bij juist gebruik geen residu achter. Zelfwerkend en kleurloos met een lichte azijngeur welke tijdens verwerking goed te identificeren is. Voor het verwijderen van organische vervuiling (biofilm) en legionella in (drink)water(leiding)systemen.
Laboratorisch getest en werkend bewezen volgens de belangrijkste en hoogste geldende normen op effectiviteit tegen talloze micro-organismen.

 • Kiwa-ATA gecertificeerd: K83315
 • Ctgb Toelatingsnummer 13654 N
 • Halal-gecertificeerd: 1051050729
 • EU-dossier EU UA APP-nr: BC-SB034343-54

Desinfectie drinkwater kraan-met-leidingKiwa

Tevan Panox 1816

Geconcentreerd desinfectiemiddel

Geconcentreerd desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en een laag gehalte perazijnzuur met speciale “wetting agents”. Bestemd voor het desinfecteren van oppervlakken, apparatuur, gebruiksvoorwerpen, leidingen, buizen, watertanks en ruimten. Toepasbaar in de drinkwatersector (legionellabestrijding), zwembaden, openbare gezondheidszorg, veterinaire sector, sector voeding en diervoeders. Toelating in PT02, PT03 & PT04. Laat bij juist gebruik geen residu achter. Zelfwerkend en kleurloos met een lichte azijngeur welke tijdens verwerking goed te identificeren is. Voor het verwijderen van organische vervuiling (biofilm) en legionella in (drink)water(leiding)systemen. Laboratorisch getest en werkend bewezen volgens de belangrijkste en hoogste geldende normen op effectiviteit tegen talloze micro-organismen.

 • Kiwa-ATA gecertificeerd K83315
 • Ctgb Toelatingsnummer 13655 N.
 • Halal-gecertificeerd: 1051050729
 • EU-dossier EU UA APP-nr: BC-SB034343-54.

Desinfectie drinkwater kraan-met-leidingKiwa doseren

Tevan Panox 300

Gebruiksklaar desinfectiemiddel

Geschikt voor het desinfecteren van alle waterbestendige oppervlakken, apparatuur en leidingsystemen. Op basis van waterstofperoxide en perazijnzuur. Toepasbaar in de drinkwatersector, zwembaden, openbare gezondheidszorg, veterinaire sector, sector voeding en diervoeders. Toelating in PT02, PT03 & PT04.

 • Kiwa-ATA gecertificeerd K83315/02
 • Ctgb Toelatingsnummer 14798 N
 • Halal-gecertificeerd: 1051050729
 • EU-dossier EU UA APP-nr:  BC-SB034343-54

Desinfectie Interieur Keuken zwembad luchtvaart leidingen

NEEM CONTACT OP

Daag ons uit. Voor elke vraag is een oplossing. Uw vraagstuk is onze uitdaging. Laat ons weten waar we u mee kunnen helpen dan komen wij met een antwoord.

  Privacy beleid

  Ik heb het privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord.(optioneel) Nadat er contact met mij is opgenomen wil ik dat mijn gegevens worden verwijderd.