Tevan Panox desinfectiemiddel tegen Coronavirus2020-03-02T15:12:31+00:00

Tevan Panox®300 – gebruiksklaar desinfectiemiddel tegen Coronavirus Covid-19

Desinfecteren ter bestrijding van virussen zoals het Novel Coronavirus Covid-19 (2019-nCoV)

Preventief en curatief desinfecteren met Tevan Panox® 300

Tevan Panox® 300 met toelatingsnummer 14798N heeft een volledige virusclaim binnen PT02, PT03 en PT04. Binnen het wettelijke gebruiksvoorschrift van het Ctgb is derhalve vastgelegd dat ter bestrijding van schimmels en virussen middels een inwerktijd van 15 minuten gedesinfecteerd kan worden.

Gebruiksaanwijzing ter bestrijding van Coronavirus Covid-19

Hiertoe geldt de zelfde gebruiksinstructie als vastgelegd in de wettelijke gebruiksvoorschriften uit de toelating van het Ctgb. De te desinfecteren oppervlakken en materialen eerst grondig reinigen. Een daarbij gebruikt reinigingsmiddel afspoelen met schoon water. Overtollig water verwijderen. Bij het desinfecteren zoveel vloeistof gebruiken, dat de oppervlakken gedurende de inwerktijd nat blijven.

Oppervlakken in ruimten bestemd voor het verblijf van mensen (inclusief industrie en laboratoria en zwembaden) en oppervlakken welke in contact kunnen komen met eet- en drinkwaren en de grondstoffen hiervoor :

Ter bestrijding van schimmels en virussen: – inwerktijd minimaal 15 minuten.

Oppervlakken in dierverblijfplaatsen en bijbehorende ruimten – inwerktijd minimaal 30 minuten.

Tevan Panox 300

DE PANOX® FAMILIE

De wereld van nu vraagt om veilige en milieu bewuste middelen. De Panox® familie is het antwoord op deze vraag.

Tevan Panox® familie - desinfectiemiddel tegen Cornoavirus
Direct kopen in de webshop

Ruimtedesinfectie

Kostenbesparing en efficiënter desinfecteren van ruimten is met de Halofogger i.c.m. Tevan® Panox een feit. Doordat de Halofogger een mist verspreid in de te desinfecteren ruimte waarmee zelfs in de kleinste en meest onbereikbare plekken het desinfectans terecht komt zijn de resultaten met inzet van dure personele inzet niet te vergelijken. Het bereik en de inzet van tijd resulteren tezamen met de betere resultaten voor enorme kostenbesparing en het terugdringen van kans op besmettingen tot wel 66%.

Meer weten? Laat onze specialisten uw vragen beantwoorden of vraag om een demonstratie bij u op locatie.

Neem contact op!
Tevan Panox® Fogging - Ruimtedesinfectie met droge mist

NEEM CONTACT OP

Daag ons uit. Voor elke vraag is een oplossing. Uw vraagstuk is onze uitdaging. Laat ons weten waar we u mee kunnen helpen dan komen wij met een antwoord.

    Privacy beleid

    Ik heb het privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord.(optioneel) Nadat er contact met mij is opgenomen wil ik dat mijn gegevens worden verwijderd.

    Go to Top